✆+601114575837   | ✉ almansouricollection2@gmail.com

SELALU BELI ABAYA/JUBAH…

BAWAH DAN HUJUNG TANGAN NAK KENA POTONG😭

(Tapi… Alhamdulillah, sejak jumpa ABAYA jenama ALMANSOURI! MasyaAllah fit terus…tangan ngam, labuh ngam walaupun tinggi saya hanya 152cm saja…)

Paling best boleh request CUSTOM SIZE (buat ikut size tersendiri) untuk bonda saya yang memang kena tempah ja baju dia sebelum ni….di Almansouri masalah saya settle sebab bonda saya tak tinggi tapi ukur lilit dada baju mesti 60 inci baru dia selesa…susah nak cari saiz untuk bonda saya ni sebenarnya…
tapi di Almansouri alhamdulillah masalah ni semua SETTLE..
Gambar Model(atas) Saiz Abaya “Custom Size” 
Wajib cuba abaya ni sebab potongan abaya ni sebiji sama dengan potongan abaya yang kakak saya pernah hadiahkan dari Dubai dan bonda saya belikan dari Mekah jenis cutting umbrella cut tu…design sama guna material Arab pun ada tapi masa sy nak order tu, material arab tu habis…tengah restock katanya ..tapi harga yang material arab ni memang berbaloi lah dgn kualiti material tu…disebabkan material arab habis sy beli ja yang guna material local saja..material local tapi kualiti tip top, material dia macam material yang biasa dapat di pasaran biasa, tapi lebih high quality dan lembut …apa yang penting memang selesa dan yang penting potongan tu sebiji sama dgn potongan abaya arab cutting umbrella cut..

Memperkenalkan…

ABAYA FATHIAH DIAMOND

9 Warna Pilihan Abaya Fathiah Diamond

APA KATA MEREKA …
Testimoni 1
“Memenuhi Citarasa” – Puan Latifah
Testimoni 2
“Alhamdulillah jubah selamat sampai, padan elok je, puashati”Puan
Testimoni 3
“Alhamdulillah, cantik hasil kejadian”Puan
Scroll to Top
×