Hubungi(whatsapp) :+601114575837 | Email : almansouricollection2@gmail.com

Sale!

Abaya Fathiah Basic – Rose Gold

RM139.00 RM89.00

Clear

Ciri-ciri Abaya Fathiah Basic

✍️Potongan unik 100% menggunakan teknologi pembuatan abaya di tanah Arab.Bila pakai rasa selesa macam pakai baju kaftan tapi TERLETAK cantik kat badan, tidak nampak “baggy” sedangkan potongannya jenis loose cutting dan x ikut bentuk badan jika pilih saiz yang betul…
✍️ Biasanya abaya Arab tak ada poket dan zip nursing, tapi untuk abaya Fathiah ni butik Almansouri buatkan khas POKET dan ZIP NURSING sebagai extra value untuk anda🌹
✍️Potongan abaya ni adalah dari jenis PRINCESS CUT/UMBRELLA CUT.. Jadi sangat selesa dan sesuai untuk yang ada masalah perut atau punggung lebih besar daripada bahagian dada. Bila pakai tertutup cantik amanah yang kita perlu jaga…ibu pregnant pun sangat sesuai, bonus habis bersalin pun abaya ni masih boleh dipakai😍 Jika cikpuan lebih selesa dengan potongan normal cut, boleh request khas dengan klik button chat wasap di sebelah🤳
✍️ Potongan abaya Fathiah ni akan membuatkan anda nampak slim dan tinggi efek daripada penggunaan teknologi jahitan abaya Arab ni
✍️Boleh request labuh, panjang tangan kalau nak kurangkan atau tambah dan boleh juga CUSTOM SIZE atau TEMPAH KHAS SIZE cikpuan jika ukuran cikpuan tiada dalam carta saiz. Chat admin Almansouri dengan klik button wasap di sebelah.
✍️ Pilihan saiz dari XS (fit untuk saiz 36-38 ukuran Malaysia) sehinggalah 4XL (fit untuk saiz 53-54 inci ukuran Malaysia). Carta saiz Almansouri ukurannya lebih besar dalam 2- 3 inci daripada carta saiz kebanyakan butik di Malaysia kerana mengikut 99% potongan abaya di Tanah Arab.
✍️Ada 2 pilihan material untuk warna hitam iaitu material asal abaya SUTERA ARAB /FURSAN SAUDI atau ada yang panggil Kain abaya Mekah sebab material ni sangat hot di Mekah (hampir sama dengan material nida, bezanya Fursan lebih tebal dan nida nipis sikit), optional untuk warna-warna lain adalah daripada material POLYCREPE PREMIUM (material hampir sama dengan como crepe tapi lebih lembut dan selesa berbanding como crepe biasa)

 

#abayafathiahbasic
#abayaFursanSudi
#abayaArab
#abayaKainArab
#abayaKainFursanSaudi
#abayaSuteraArab
#abayaNida
#abayaFursan
#ACut
#UmbrellaCut
#almansouri
#muslimah
#ironless
#patuhsyariah
#morethanfashion
#abayaDubai
#abayaSaudi
#abayaQatar
#abayaEgypt

Scroll to Top
×