Hubungi(whatsapp) :+601114575837 | Email : almansouricollection2@gmail.com

Sale!

Fathiah Instant Bawal – Maroon

RM25.00RM29.00

Bidang 50 – Soft awning  scuba. Bidang 60 – Soft awning chiffon

Clear

Material Korean Premium Heavy Chiffon – best sangat sebab handfeelnya tak kasar dan sejuk ja X panas macam chiffon biasa

IRONLESS -magic sangat, bila basuh terus sangkut untuk keringkan, sekali tengok eh tak perlu iron pun boleh pakai ni

PATUH SYARIAH- labuh tutup depan dan belakang dan paling best material ni x melekap!

AWNING ON POINT 24 JAM-  menggunakan material Premium Heavy Chiffon, awning ni direka khas agar senantiasa on point dan tak lari ke sana , ke sini.

Bidang 50 – Soft awning  scuba

Bidang 60 – Soft awning chiffon

EXPRESS – sekali sarung saja, awning tegak, just gayakan saja nak pin Kiri kanan atau nak luruskan atau nak pin ke belakang…style Kan

VERSI 4.0- dah masuk batch ke4 Dan ada 16 pilihan warna basic atau pastel yang agak berbeza dengan batch sebelum ni.

Scroll to Top
×