Hubungi(whatsapp) :+601114575837 | Email : almansouricollection2@gmail.com

Sale!

Fathiah Instant Bawal – Pink Lavender

RM25.00RM29.00

Fathiah Instant Bawal – Pink Lavender

Clear
❤️Material Korean Premium Heavy Chiffon – best sangat sebab handfeelnya tak kasar dan sejuk ja X panas macam chiffon biasa🤗
❤️IRONLESS -magic sangat, bila basuh terus sangkut untuk keringkan, sekali tengok eh tak perlu iron pun boleh pakai ni😘
❤️PATUH SYARIAH- labuh tutup depan dan belakang dan paling best material ni x melekap!
❤️AWNING ON POINT 24 JAM- walaupun menggunakan material yang sama dengan body, awning ni direka khas agar senantiasa on point dan tak lari ke sana , ke sini😉
❤️EXPRESS – sekali sarung saja, awning tegak, just gayakan saja nak pin Kiri kanan atau nak luruskan atau nak pin ke belakang…style Kan🤗
❤️VERSI 4.0- dah masuk batch ke4 Dan ada 16 pilihan warna basic atau pastel yang agak berbeza dengan batch sebelum ni.
Scroll to Top
×