Hubungi(whatsapp) :+601114575837 | Email : almansouricollection2@gmail.com

Sale!

Tudung serlum- Caramel brown

RM12.00RM18.00

tudung serlum – caramel brown

Clear

Nak pakai tudung sarung yang boleh selamatkan muka daripada nampak tembam atau pelik… kemudian nak rasa selesa tapi susah nak dapatkan tudung macam ni sebab bila sarung saja, biasanya something wrong saja selalunya🙈 Kalau nak tau ini antara luahan yang team Almansouri selalu dapat..ahli Almansouri ada tak yang ada masalah macam ni?????

Sebelum tu izinkan kak zu share sikit tentang projek terbaru untuk tudung serlum by Almansouri ni…
Untuk makluman cikpuan, tudung ni adalah projek amal utk membantu tukang-tukang jahit tempatan terus dapat jana pendapatan dan sekaligus membantu mereka yang kehilangan sumber pendapatan jana pendapatan dengan tudung sarung kualiti butik pada harga kasih sayang ini..konsep ini diilhamkan daripada pepatah sikit-sikit lama-lama jadi bukit insyaAllah. Maksudnya di sini, walaupun diskaun yang diberikan untuk harga kasih sayang ini agak besar jumlahnya meskipun cikpuan hanya tempah sehelai saja tapi dengan cara inilah kami warga almansouri mendoakan moga ianya dapat menjadi asbab kepada kejayaan projek amal ini…insyaAllah.

Moga dengan projek amal ini , kita bukan sahaja dapat pakai tudung kualiti butik pada harga kasih sayang tapi terus dapat membantu mereka yang memerlukan pendapatan ketika berdepan dengan keadaan yang sukar sekarang…

Ciri-ciri tudung serlum by Almansouri ni adalah seperti berikut
✅soft awning yang on point daripada material yang sama dengan body
✅ Material jenis tak payah gosok iaitu premium moss crepe..siapa biasa beli instant shawl humaira berdagu taulah macam mana bestnya material moss crepe premium almansouri tu sampaikan asyik sold out saja tudung instant shawl 2 muka tu🤭
✅Material tak panas, tak mudah berbulu
✅Soft awning sesuai untuk semua muka insyaAllah ..direka khas dengan teknik jahitan yang istimewa dan complicated juga nak buat tu agar dapat melindungi bahagian muka dan kepala agar senantiasa rasa selesa dan kemas.
✅Boleh didapati dalam saiz kids dan dewasa bermula RM17-RM39
Khas untuk cikpuan , nikmati harga kasih sayang seperti di bawah👇

-RM12 untuk saiz kids (1-6 tahun)
-RM12 untuk saiz kids 2 (7-12 tahun)-
(chat untuk order saiz kids 2)
-RM12 untuk saiz M
-RM15 untuk saiz L
-RM18 untuk saiz XL
-RM25 untuk saiz 2XL (chat untuk order)

*ukuran ikut saiz*
1)Kids size 1
Belakang 20-21 inci
Depan (bawah dagu) 11-12 inci

2)Kids size 2
Belakang 22-24 inci
depan 11-13 inci

3)M size
Belakang 29-31 inci
Depan (bawah dagu) 15-16 inci

4)L size
Belakang 32-33 inci
Depan (bawah dagu) 17-18 inci

5)Xl size
Belakang 35-36 inci
Depan 21-22 inci

6)2XL size
Belakang 39-40 inci
depan 23-25 inci

SILA CHAT UNTUK BOOKED SLOT WARNA YANG DAH SOLD OUT. PROSES INSYA ALLAH 7-14 HARI SELEPAS CONFIRM ORDER.Tq 😊

Scroll to Top
×