✆+601114575837   | ✉ almansouricollection2@gmail.com

 

SELALU PAKAI TUDUNG SARUNG JENIS SAUK MACAM NI, MUKA RASA TAK SELAMAT DAN TAK SELESA!!!!

(Tapi, sejak pakai TUDUNG SERLUM BY ALMANSOURI ni, Alhamdulillah serius cantik sangat…bahagian muka terasa sangat dilindungi sebab tak nampak tembam dan rasa selesa sangat… )

Objektif Projek

Jom tengok kelebihan #TUDUNG_SERLUM_BY_ALMANSOURI ni sekarang tapi sebelum tu izinkan kak zu share sikit tentang projek terbaru untuk Tudung Serlum by Almansouri ni…

“Untuk makluman cikpuan, tudung ni adalah projek amal utk membantu tukang-tukang jahit tempatan di negeri Perlis agar terus dapat menjana pendapatan dan sekaligus membantu mereka yang kehilangan sumber pendapatan untuk menjana pendapatan dengan tudung sarung kualiti butik pada harga kasih sayang ini.Konsep ini diilhamkan daripada pepatah “Sedikit-sedikit lama-lama jadi bukit” insyaAllah. Maksudnya di sini, walaupun diskaun yang diberikan untuk harga kasih sayang ini agak besar jumlahnya meskipun cikpuan hanya beli sehelai sahaja, tetapi dengan cara inilah kami warga Almansouri mendoakan moga ianya dapat menjadi asbab kepada kejayaan projek amal ini…insyaAllah.”Moga dengan projek amal ini , kita bukan sahaja dapat pakai tudung kualiti butik pada harga kasih sayang tapi terus dapat membantu mereka yang memerlukan pendapatan ketika berdepan dengan keadaan yang sukar sekarang.

_______________

(Puan Zuraida, Pengarah Projek Amal)

Memperkenalkan Tudung Serlum by Almansouri

CIRI-CIRI TUDUNG SERLUM by Almansouri 👇

💖’Soft awning’ yang ‘on point’ daripada material yang sama dengan body.

💖Material jenis ‘tak gaduh’ nak gosok iaitu premium moss crepe.

💖Material yang tak panas, tak mudah berbulu.

💖Boleh didapati dalam saiz dewasa dan kids bermula dari saiz M sehinggalah saiz 2XL.

💖Direka khas dengan teknik jahitan yang istimewa dan agar dapat melindungi bahagian muka dan kepala agar senantiasa rasa selesa dan kemas sepanjang hari.

12  WARNA YANG DIKELUARKAN PADA BATCH KALI PERTAMA INI

Tudung Serlum Dewasa

Saiz Dewasa

Saiz Ukuran Tudung Serlum

Saiz M, L dan XL

 

Tudung Serlum Kids

Saiz Kids

Ukuran Tudung Serlum

Saiz M, L dan XL

Apa Kata Mereka?

“Tudung cantik, anak pakai sampai taknak tanggal, tak panas katanya.”

Pn. Fazelin | Langkawi

              “Tudung cantik, anak pakai sampai tak nak tanggal, tak panas katanya.” (Pn. Fazelin | Langkawi)

Image result for customer support iconCustomer Support

Sebarang pertanyaan boleh Email : almansouricollection2@gmail.com | Whatsapp : http://bit.ly/SupportTdgSerlum

 

Scroll to Top
×