Hubungi(whatsapp) :+601114575837 | Email : almansouricollection2@gmail.com

TUDUNG BAWAL DAHABAH SQUARE

Play Video

6 SEBAB KENAPA PEMINAT TUDUNG BAWAL DAHABAH SUKA KUMPUL WARNA KOLEKSI DAHABAH INI?

👇👇👇👇
1)❤️Menggunakan material arabian soft crepe berasaskan teknologi material Arab yang berkualiti tinggi, anti panas , lebih sejuk, lembut dan selesa drpd tudung bawal biasa di pasaran! 
Material ini biasanya terkenal dalam pembuatan niqab arab atau shawl yang selalunya dipadankan dengan abaya di tanah arab.
InsyaAllah selesai masalah susah nak cari material yang selesa dan tak keras kejung untuk tudung labuh.Bila pakai terletak cantik ja walaupun bertudung labuh💞
 

2)❤️Tak mudah renyuk dan mudah urus untuk iron..kena cara basuh boleh jadi ironless insyaAllah.
3)❤️Tak jarang bila dilipat dua jadi 3 segi, tak tebal sangat dan tak nipis sangat, jadi tak lah rasa pekak telinga atau berat kat kepala bila bertudung labuh…selesa, terletak elok dan ringan ja rasa pakai bawal Dahabah ni.
4)❤️ Senang bentuk, dengan teknologi Arab ni, ramai mengakui memang material ni mudah bentuk kat bahagian muka, jadi tak perlu dah nak pakai “starch” insyaAllah, jadi jimat masa dan berbaloi…
5)❤️Ada dua saiz
*Princess size potongan bidang 50 (ukuran 50 inci x 50 inci /1.25 cm x 1.25 cm) sesuai untuk anda yang biasa pakai bidang 45 juga atau yang berbadan kecil tapi nak pakai tudung labuh yang sederhana labuh. Bagi anda yang biassa pakai bidang 55 boleh juga pilih saiz ni dengan adjust bahagian dalam tu lebih ke dalam bila dilipat 3 segi.
*Queen size pula untuk potongan bidang 60 (58-58 inci x 58 inci / 148 cm x 148 cm) sesuai untuk yang biasa pakai bidang 55 juga atau yang sukakan kelabuhan extra.
6)❤️Ekslusif dengan potongan 3 bucu bulat / curve dan 1 bucu tajam . Jadi hanya perlu pilih nak pakai bucu bulat atau bucu tajam. Potongan bucu bulat/curve mampu menjadikan pemakainya nampak yakin dan versatil walaupun bertudung labuh..
Highly recommended utk muslimah yang mementingkan kualiti dalam penampilan selain keselesaan ketika bekerja,menghadiri majlis, mahupun keluar outing!
Khas untuk yang membuat pembelian di website, order hari ni, esok kami akan poskan terus insyaAllah melainkan pejabat pos cuti!
Hari-hari kurier pick up parcel di butik Almansouri kecuali hari kurier cuti.
Jika ada sebarang persoalan boleh chat dengan admin Almansouri dengan hanya klik button whatssapp di sebelah kanan anda.

                     TAWARAN SAH SEHINGGA 28 OKTOBER 2020

Days
Hours
Minutes
Seconds
MINTA MAAF PROMOTION DAH TAMAT! KLIK BUTTON WHATSAPP DI BAHAGIAN KANAN ANDA UNTUK DAPATKAN ACCESSS KHAS PROMOTION AKAN DATANG!


TESTIMONIAL DAHABAH SQUARE

Best sangat sebab sejuk n senang bentuk, x perlu pakai starch..sebab tu nak beli lagi..
Paling best jimat masa.- Nurul Akmal , Kuala Lumpur.

“Jenis kain mudah dibentuk dan sedap dipakai.. Tak letak starch” -Asmaa Mohd Arshad, Shah Alam, Selangor

cantik sangat..senang nak bentuk..x mudah renyuk..yang penting cukup labuh untuk orang yang badan besar macam ni, insyaAllah nak order lagi..- Cik Roziah Abdul Mutalib, Kuala Langat, Selangor

memang best..senang bentuk – Cik Maslianah , Shah Alam, Selangor

DAPATKAN SEGERA PADA HARGA

SOFT LAUNCH PROMOTION
BUY 3 FREE 1
  • SAIZ QUEEN - BIDANG 60
HOT DEAL

DAPATKAN SEGERA PADA HARGA

SOFT LAUNCH PROMOTION
BUY 3 FREE 1
  • PRINCES SIZE - BIDANG 50
HOT DEAL
Days
Hours
Minutes
Seconds
MINTA MAAF PROMOTION DAH TAMAT! KLIK BUTTON WHATSAPP DI BAHAGIAN KANAN ANDA UNTUK DAPATKAN ACCESSS KHAS PROMOTION AKAN DATANG!

Jika ada pertanyaan boleh whatsapp team Almansouri dengan klik button whatsapp di bawah

SHARE SEGERA KE SOCIAL MEDIA ANDA SEBELUM ANDA HILANG JEJAK UNTUK DAPATKAN OFFER NI DENGAN KLIK BUTTON DI SHARE DI BAWAH!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on telegram
Telegram

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
×